پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
نوشته شده توسط : Consultants
 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

آرد گندم نصف پیمانه
شیر یك لیتر
آب‌مرغ شش پیمانه
قرص عصاره مرغ یك عدد
قارچ ورق شده 200 گرم
آب چهار پیمانه
خامه 100 گرم
پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه
نمك، فلفل و پودر سیر یك قاشق چایخوری
كره 25 گرم
آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه

شیر را با آرد مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمك، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را كم كنید و در حدود20 دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه كرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش كرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف كشیده و یك حلقه لیمو ترش كنار ظرف آویزان كنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 57
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: